Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Τα πολιτικά ζόμπι

Η όλο και πιο ξεκάθαρη υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ στη μνημονιακή φιλοσοφία έχει ενθαρρύνει διάφορα… πολιτικά ζόμπι να βγουν από τα σκοτάδια όπου κρύβονταν (μετά το μαύρισμά τους από τον ελληνικό λαό). Ο αλήστου μνήμης Σημίτης, που φέρει κεντρική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, κέρδισε πρόσφατα λίγη
δημοσιότητα από τα τηλεοπτικά κανάλια της μεγαλοαστικής διαπλοκής. Τον κούρντισαν, λοιπόν, και τον έβγαλαν να μας πει για το πόσο άσχημα πάνε τα πράγματα και ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Παράλληλα, το γνωστό λυσσασμένο αντεργατικό σκυλί που ακούει στο όνομα Άννα Διαμαντοπούλου έφτιαξε κόμμα με τους Φλωρίδη-Ραγκούση, που το ονομάζει «Ώρα Ευθύνης». Μεταξύ άλλων, ζητούν γενικό σφαγιασμό των συντάξεων. Σε αυτό τους αβαντάρει και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γ. Στουρνάρας, από την παρέα των «εκσυγχρονιστών» και αυτός.
Ας μην ελπίζουν όμως. Αν είχαν υπάρξει πολιτικά κάποτε, αυτό το οφείλουν στην «ταμπέλα» του ΠΑΣΟΚ, που κρατούσε ακόμα τότε κάτι από τις «δάφνες» της παπανδρεϊκής περιόδου. Σήμερα το πολύ πολύ να καταφέρουν, από κοινού με τα υπολείμματα του Ποταμιού, να λειτουργήσουν ως τσόντα του Μητσοτάκη. Ούτε κι αυτό το βλέπουμε όμως.

Π.Δ.